Έναρξη της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ

final2 small
final2 small
🔵⚪️Θα θέλατε να έρθετε στην Ακαδημία του Α.Ο Καβάλα ;
⭐️Εάν ενδιαφέρεστε να έρθετε στην ακαδημία του Α.Ο Καβάλα , θα σας ζητούσαμε να λάβετε υπόψην σας τον τρόπο εκπαίδευσης που εφαρμόζουμε και θα είναι χαρά μας αν μας επιλέξετε γι αυτά που πρεσβεύουμε!
👉Η ιδέα μας
Πρωταρχικός μας στόχος είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν! Η άποψη μας για το πώς τα παιδιά αποκτούν δεξιότητες στην εκπαίδευση τους που διαρκεί χρόνια είναι ξεκάθαρη και βασίζεται πρώτα στα δικαιώματα των παιδιών και στην ίδια την φύση όπως έχει ορίσει την ανάπτυξη τους!
👉 Προφίλ Προπονητών
Η συμπεριφορά μας στα παιδιά είναι ο βασικός μας πυλώνας και αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση για κάθε προπονητή μας που εργάζεται στην ακαδημία μας.
Οι γονείς μας εμπιστεύονται το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή τους , τα παιδιά τους και έχουμε χρέος η συμπεριφορά μας να είναι πρότυπο για τα παιδιά αλλά να προσδίδει και το αίσθημα ασφάλειας προς όλους.
👉 Εκπαιδευτική Διαδικασία
Η ακαδημία φέτος θα λειτουργήσει σε ευρωπαϊκά πρότυπα και όλα τα τμήματα μας από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο θα εκπαιδεύονται κάθε εβδομάδα στο ίδιο θέμα και στόχο προπόνησης με προσαρμοσμένη προπόνηση με βάση τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της κάθε ηλικίας ώστε να καταφέρουμε στο τέλος κάθε χρονιάς να μην δημιουργούμε μπερδεμένα παιδιά , αλλά σκεπτόμενα παιδιά και αθλητές που θα βασίζονται στην γνώση!
👉Τρόπος παιχνιδιού
Ο τρόπος παιχνιδιού μας και η κατεύθυνση μας είναι ενιαία από την μικρότερη ηλικία μέχρι το αντρικό τμήμα και βασίζεται στο ελκυστικό επιθετικό ποδόσφαιρο, αυτό πρεσβεύουμε και εφαρμόζουμε με αγάπη, επιμονή και υπομονή!
👉Δικαίωμα στο παιχνίδι
Δικαίωμα στο παιχνίδι για εμάς έχουν όλα τα παιδιά και προσπαθούμε στα παιχνίδια να έχουν όλα χρόνο συμμετοχής που να τα κάνει να νιώθουν όμορφα ,καθώς και να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που να είναι δίκαιο.
👉Ελευθερία Στο παιχνίδι
Δίνουμε στα παιδιά πολύ ελεύθερο παιχνίδι καθώς θέλουμε να τα βλέπουμε πρώτα ευτυχισμένα και δεν επιτρέπουμε την συνεχή παρέμβαση των ενηλίκων στο παιχνίδι των παιδιών. Σίγουρα η ακαδημία μας δεν είναι για παιδιά που περιμένουν οδηγίες από την κερκίδα για να παίξουν καθώς θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο κίνητρο βελτίωσης είναι η ελευθερία και η ευτυχία και όχι το άγχος!
Γι αυτό και οι προπονητές μας ενώ δουλεύουν εντατικά όλη την εβδομάδα δίπλα στα παιδιά ,στα παιχνίδια έχουν υποστηρικτικό ρόλο χωρίς φωνές και συνεχή καθοδήγηση καθώς πρωταγωνιστές του παιχνιδιού είναι μόνο τα παιδιά...είναι το δικό τους παιχνίδι!
👉Οι γονείς
Οι γονείς στην ακαδημία μας δεν δίνουν οδηγίες στα παιδιά τους , ελέγχουν τα συναισθήματα τους και γίνονται συνωδηποροι στην εκπαίδευση των παιδιών τους δείχνοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ακαδημίας που οι ίδιοι επέλεξαν, αλλά και σεβόμενοι το περιβάλλον που μέσα παίζουν παιδιά!
👉Κοινωνικό προφίλ
Η ακαδημία μας συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές δράσεις καθώς θέλουμε να είμαστε για τα παιδιά το καλύτερο δυνατό παράδειγμα για την κοινωνικοποίηση τους ,αλλά και γιατί θεωρούμε αναγκαίο να επιστρέφουμε στην κοινωνία ότι καλύτερο μπορούμε!
👉Ανταγωνισμός
Θεωρούμε ότι τα παιδιά είναι από την φύση τους ανταγωνιστικά και δεν χρειάζεται να τους ζητήσουμε να κερδίσουν, άλλωστε δεν παίζει κανείς για να χάσει! Του ζητάμε όμως να κατανοήσουν ότι πάντα η διαδικασία θα είναι σημαντικότερη από το αποτέλεσμα! Κερδίζουμε με αξιοπρέπεια και χάνουμε με σεβασμό!
Μας αρέσει να κερδίζουμε με το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου και κάθε φορά δουλεύουμε για να το κάνουμε καλύτερα ανεξαρτήτου αποτελέσματος!
👉Μακροπρόθεσμοι Στόχοι
Θέλουμε να βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιδιά ώστε όταν μεγαλώσουν να τα έχει ανάγκη κάθε κοινωνία και θέλουμε να δημιουργήσουμε ευτυχισμένους ανθρώπους.
Θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να φτάσουν όσο πιο κοντά στο όνειρο τους, χωρίς να τα γεμίσουμε ψεύτικες ελπίδες σεβόμενοι ότι έχουμε να κάνουμε με παιδικές ψυχές!
Θέλουμε να είμαστε κάτι παραπάνω από μια ακαδημία ποδοσφαίρου για τα παιδιά σας που να μπορούμε να τους μάθουμε κάτι παραπάνω από το να βάζουν απλά γκολ!
👉Σας ζητάμε
Να επιλέξετε προσεκτικά σε πιο εκπαιδευτικό περιβάλλον θέλετε να μεγαλώσουν τα παιδιά σας και να μην ξεχνάτε ότι πάντα είναι επιλογή σας.
💯Το να βοηθήσουμε τα παιδιά να μεγαλώσουν και να νιώθουν ευτυχισμένα είναι πολύ πιο σημαντικό για εμάς από κάθε νίκη ή πρωτιά.
✅Εάν αναζητάτε και εσείς τα παραπάνω τότε ίσως να είμαστε η κατάλληλη ακαδημία για εσάς και σας περιμένουμε κοντά μας!
❌Ένα πάλι θέλετε σαν πρωταρχικό στόχο νίκες & κύπελλα με κάθε κόστος τότε σίγουρα δεν είμαστε η κατάλληλη ακαδημία ποδοσφαίρου για εσάς και σας ευχόμαστε η επιλογή σας να σας κάνει ευτυχισμένους.
💯Δεν αναζητάμε κανέναν γονέα - χορηγό...αλλά γονέα - συνεργάτη που ο ένας σεβόμενος τον ρόλο του άλλου βήμα - βήμα να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας με γνώμονα την ανθρώπινη σχέση και σεβόμενοι το παιχνίδι των παιδιών...όλων των παιδιών!
👍ΕΝΑΡΞΗ
Θα χαρούμε να σας δούμε στην πρώτη συνάντηση & προπόνηση την Δευτέρα 29/8 στο προπονητικό κέντρο της Ακαδημίας μας στο Περιγιάλι . ( Αθλητικό Κέντρο ΑΟ Καβάλα )
🔵Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα παιδιά! ⚪️


Φόρμα εγγραφής κλικ στον σύνδεσμο ⬇️

Φόρμα εγγραφής

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ