Γίνε Μέλος, στήριξε τον Α.Ο.Κ.

Η ετήσια συνδρομή μέλους στον Α.Ο.Καβάλα είναι 20€.

Με την εγγραφή, στηρίζεις και δυναμώνεις το πιο ιστορικό σωματείο της Καβάλας και τα τμήματα του, ώστε να καλυφτούν τα λειτουργικά του έξοδα και να μπορέσει να πετύχει του στόχους του.  Παράλληλα, κάθε μέλος αποκτά το δικαίωμα στο πρώτο έτος να συμμετέχει στις γενικές συνελεύσεις του  Α.Ο.Κ., να έχει δικαίωμα λόγου και ψήφου αλλά και να θέσει υποψηφιότητα για την συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο. Παρακάτω θα βρείτε και την αίτηση υποψηφιότητας για τις εκλογές του σωματείου, την οποία θα πρέπει να αποστείλλετε στο e-mail   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  .  

 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ


Η εγγραφή μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά :

1) Eκτυπώνεις την παρακάτω αίτηση, την συμπληρώνεις και την αποστέλλεις ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

2) Καταθέτεις την ελάχιστη ετήσια συνδρομή (20€) στον λογαριασμό του συλλόγου μας στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : GR 650110 215 00000 215480 41397 (Δικαιούχος: ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ)

  Ή    μπορείς να αποστείλεις τα χρήματα μέσω Paypal πατώντας το link που βρίσκεται στα δεξιά.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής & εντός 2 ημερών, θα παραλάβετε την απόδειξη εγγραφής στον Α.Ο.Κ.

aitisi eggrafis meloys

aitisi eggrafis meloys

 

aitisi ipopsifiotitas

aitisi ipopsifiotitas