Κάρτες οικονομικής ενίσχυσης 2015-16

karta

karta

 

H διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει τις τιμές των καρτών οικονομικής ενίσχυσης (διαρκείας) για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, τα οποία και θα ισχύουν μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος. Και φέτος θέλοντας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στήριξε την περσινή προσπάθεια, αποφασίστηκε οι τιμές να παραμείνουν στα ίδια – πολύ χαμηλά επίπεδα και καλούμε τον κάθε φίλαθλο να προμηθευτεί την κάρτα του και να δώσει πνοή στην ομάδα μας.
Η διάθεση τους ξεκινά στις 28/7 από τα γραφεία του ΑΟΚ στην παραλία επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 (καθημερινά, ώρες 9-12:00
πμ.) και από τα σημεία που αναφέρονται παρακάτω. Σημειώνουμε πως οι τιμές για τα απλά εισιτήρια των αγώνων πρωταθλήματος θα είναι 5€ (γυναίκες,φοιτητές) και 10€ (άντρες) ενώ στα φιλικά θα ισχύει γενική είσοδος 5€.

ΘΥΡΕΣ 6 - 8
60 € για τους άντρες και 30 € για τις γυναίκες και τους φοιτητές.

ΘΥΡΑ 7 (Gold)
H
τιμή είναι 100 € και μέχρι τις 10/8 μπορούν οι περσινοί κάτοχοι να ανανεώσουν τις αριθμημένες θέσεις τους με την επίδειξη της κάρτας της περιόδου 2014-15 (διάθεση μόνο από τα γραφεία του Α.Ο.Κ., τηλ.: 2510 211 394).

ΘΥΡΕΣ 12 - 2
50 € για τους άντρες και 25 € για τις γυναίκες και τους φοιτητές.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
Ισχύει για τους ανέργους με υποχρεωτική
(κάθε φορά) την επίδειξη της κάρτας του ΟΑΕΔ (εν ισχύ) και της ταυτότητας τους, καθώς και για τους μαθητές κάτω των 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας ή της μαθητικής κάρτας.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

  • Ψητοπωλείο Δεληκάρης (κεντρική πλατεία)

  • Πρακτορείο ΟΠΑΠ Κακαλής Αθανάσιος (Σούγιελο)

  • Snack Bar Billy's (Βενιζέλου)

  • Μπουγάτσα Ο Αχιλλέας (Βενιζέλου)